20.7.14

Final feliç!

500 kg de menjar pels més necessitats

El 20 de juliol vem canviar el quadre de l'Andreu Buenafuente per 500 kg d'aliments de primera necessitat que vem entregar a Sor Lucía Caram que treballa amb la Fundació Rosa Oriol.
    

Alguns mitjans en van parlar pots veure-ho aquí o aquí o aquí.




Fent memòria ... 

La secció mensual ideada pel periodista Albert Vico sota el nom de "Canvia Lliure" va arrencar el 14 de setembre de 2013 amb una samarreta signada pels presentadors de RAC1. La idea, fer una cadena d'intercanvis amb els oients amb objectes que no volíen o no necessitaven. Després de 9 intercanvis amb els oients posa aquest punt i final solidari.



El diumenge 20 de juliol, al programa "Via Lliure" de RAC1 es va fer entrega a Sor Lucía Caram com a responsable de la Fundació Rosa Oriol d'un xec per valor de 500kg de menjar de primera necessitat bescanviable als supermercats Condis.

La samarreta signada pels presentadors de RAC1 es canvia per una samarreta del Barça signada per Ronaldinho, que a la vegada es canvia per un ordinador de sobretaula, que es canvia per un lot d'objectes vintage, que es canvia per 1 hora de gravació a un estudi de so professional, que es canvia per un sitar de la Índia, que es canvia per un violí, que es canvia per un quadre pintat i signat per l'Andreu Buenafuente, que es canvia finalment pels 500kg de menjar de primera necessitat dels supermercats Condis.

L'entrega del xec a la responsable de la Fundació Rosa Oriol, la religiosa Sor Lucía Caram, va ser diumenge 20 de juliol, a les 11:00 del matí en la última edició de la temporada del programa "Via Lliure" dirigit i presentat per Marta Cailà. A l'espai hi van participar el seu responsable, el periodista Albert Vico, alguns dels participants en la cadena d'intercanvis així com Andreu Buenafuente i el Conseller Delegat i Director General dels Supermercats Condis Enric Ezquerra.

MIL MILIONS DE GRÀCIES A TOTS!!!


Albert Vico